Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

MalingService

MalingService hos Malerfirmaet Jeppesen

MalingService hos Malerfirmaet Jeppesen holder åbent:
Mandag-torsdag: Åben kl. 7–9 og kl. 14-15
Fredag: Åbent kl. 7-9
Lørdag og Søndag: Lukket
Adresse: Grævlingevej 22, 9850 Hirtshals.

Uden for MalingService åbningstid:
Evt. henvendelse på vores kontor.

Har du brug for levering derhjemme, praktiske tips eller f.eks. en specialblandet farve – så er du meget velkommen til at kontakte Gitta på telefon 4041 0383 eller på mail gitta@j-jeppesen.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge Gitta i MalingService på Grævlingevej 22.

 

Som privatkunde kan du få maling til lagerpris og professionelle tips hos MalingService

Den rigtige maling og farve, redskaber og professionelle tips til selv at male din bolig – med mesterligt resultat. Kontakt MalingService og tal med Gitta

Malingservice til privatkunder og firmakunder. Maling og redskaber til lagerpris.

Din bolig fortjener det bedste, uanset om du selv eller den professionelle maler udfører malerarbejdet – få maling og inspiration hos Gitta i vores MalingService.

Skal du bruge maling, redskaber og professionelle malertips – så ring til eller besøg Gitta!

Gitta står klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt – uanset om du er privatkunde eller virksomhed.

For dig, der skal til at forskønne huset indvendigt, er det nu, du kan få gratis professionel vejledning og dekorationsidéer hos Gitta. Vi glæder os til at se jer på Grævlingevej 22 i Hirtshals.

Træd ind i Farvernes verden
Det kan være svært at vælge den rette farve til vægge og træværk, indendørs som udendørs. Hvilke farver passer sammen, og hvad gør farverne ved dit humør? Kig ind og få en snak med Gitta om farver og materialer, og få et hurtigt overblik over hele farveskalaen og bliv inspireret.

Få professionel vejledning til, hvordan du selv maler din bolig mesterligt. Du kan selvfølgelig også bruge din fritid uden malerpensel, malingspande og afdækning – vi giver dig gerne et supergodt tilbud på maleropgaven i din bolig. Spørg hos Gitta.

Kontakt MalingService hos Malerfirmaet Jeppesen:

j-jeppesens-eftf_kontaktperson_joergen-jeppesens-eftf

Gitta Keldgaard Petersen

Tlf.: 9894 3399
Mobil: 4041 0382
Mail: gitta@j-jeppesen.dk

MalingService

Malerfirmaet Jeppesen
Grævlingevej 22
9850 Hirtshals

divider_950

Relevante sider og links