Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt
Unikke Seatower boliger i Frederikshavn males af Malerfirmaet Jeppesen

Unikke Seatower boliger i Frederikshavn males af Malerfirmaet Jeppesen

28nov

Unikke Seatower boliger i Frederikshavn males af Malerfirmaet Jeppesen

Vi er rigtigt glade for og stolte over, at vi har indgået aftale med totalentreprenør Arne Andersen og Boligselskabet Nordjylland om at stå for maleropgaverne i de unikt beliggende boliger i Seatower i Frederikshavn. Hos Malerfirmaet Jeppesen glæder vi os meget til at komme i gang med malerarbejdet i de smukke lejligheder – og vi takker meget for opgaven.

Projektet består af 37 lejeboliger hos Boligselskabet Nordjylland og derudover 12 ejerboliger.

seatower2_frederikshavn

seatower1_frederikshavn

seatower_frederikshavn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

seatower_frederikshavn_malerfirmaet_jeppesenSpændende og funktionelle lejligheder i Seatower i Frederikshavn

Seatower er et markant arkitektonisk pejlemærke, der med sin stramme runde form, rejser sig højt i den nordlige ende af Frederikshavn.

Seatower er designet ud fra ønsket om, at skabe en række attraktive lejligheder i et markant og spændende byggeri i Frederikshavn. Seatower udspringer i en stram cylindrisk form, der skaber mulighed for at udnytte kigget over omgivelserne optimalt. Bygningen er moderne og minimalistisk og istemmer med sin samtid.

Seatower tager udgangspunkt i en central organiseret grundplan, der logisk og meningsfuldt følger og danner grobund for bygningens funktion.

Spændende og funktionelle lejligheder, der er disponeret på en interessant og nutidig måde, der bidrager positivt til det liv, der skal leves deri. Der er lagt vægt på udsigt og lys, hvorved de rumlige kvaliteter og proportioner understøttes, og skaber livlige og attraktive boliger.

Se mere på www.seatower.dk

Mange malerhilsner

Malerfirmaet Jeppesen

Pin It

Related Posts

Comments are closed.